Ik ben Kevin op ’t Hoog, oprichter en eigenaar van MAKE Automotive. Ik ben geboren in Son en Breugel waarbij ik van kleins af aan al gefascineerd ben door motorvoertuigen. Waar mijn vriendjes speelgoedauto’s kochten van hun zakgeld, kocht ik mijn eerste gereedschap waarmee ik (af en toe met een beetje fantasie) ben begonnen met sleutelen.

Dat ik het leuk vond en bovendien handig was in sleutelen vielen vrienden, collega’s en familie op. Zo begonnen mijn eerste klussen; links en rechts de auto’s van kennissen repareren en onderhouden. Het duurde niet lang voordat het ondernemerschap erg bij me begon te kriebelen, ik wilde mijn passie kunnen toepassen in een eigen ondernemerschap en hiermee mijn boterham verdienen!

Met deze gedachte kwam de start van MAKE Automotive, waarbij ik in 2014 naar de Kamer van Koophandel ben gestapt. Samen met oud-collega- en vriend Maikel Verbeek huurde wij onze eerste “garage” op het Eeneind in Nuenen, maar al snel bleek deze ruimte veruit te klein te zijn om te kunnen ontwikkelen. Hierbij heb ik samen met Maikel keuze gemaakt om zelfstandig uit te breiden en te verhuizen naar een groter pand; de Eindhovenseweg 27A. Dit gaf mij genoeg ruimte om de opstart van een bedrijf te maken en een klantenbestand op te bouwen. Twee jaar later werd ook dat bedrijfspand te klein en ik wilde graag professionaliseren. Na lang zoeken kwam de huidige locatie van MAKE Automotive op mijn pad; Ekkersrijt 1402. Tijdens de verhuizing heb ik samen met behulpzame vrienden en familie het bedrijfspand een complete renovatie gegeven wat me de kans heeft gegeven om het bedrijf maximaal te kunnen ontwikkelen.

Sinds de eerste auto die ik gerepareerd heb, volg ik één visie; transparantie en kwaliteit. Een auto is een complex voertuig waar veel gebreken aan kan ontstaan, dus is het vertrouwen in een autobedrijf enorm belangrijk. Dit vertrouwen creëren wij door transparant te zijn in onze werkwijze en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat u met een glimlach en een “gezonde” auto mijn terrein afrijdt.

Kevin op 't Hoog
Eigenaar & Diagnosespecialist

Martijn van de Wiel
eerste Autotechnicus + Keurmeester