Autohopper auto verhuur bestelbus verhuur
  • Auto huren
  • Bestelbus huren

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Son en Breugel!

Bij MaKe Automotive in Son en Breugel kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Son en Breugel, Best, Eindhoven (Woensel), Veldhoven, Oirschot of Sint Oedenrode? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0499-325717

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Son en Breugel de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren dan huur je onze bestickerde promo auto al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No- Nonsense!! 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Son en Breugel?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

Zakelijk huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0499-325717 of mail: info@make-automotive.nl

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Son en Breugel!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Son en Breugel voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jouw klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? 0499-325717

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Son en Breugel aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land.

Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren. Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, telefoon: 0499-325717 of mail: info@make-automotive.nl

Waar vindt je ons? Kom je uit Son en Breugel, Best, Eindhoven (Woensel), Veldhoven, Oirschot of Sint Oedenrode? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Ekkersrijt 2023 in Son en Breugel.